SECUNDAIRE BOUW & BRANDSTOFFEN

Vossenberg Secundaire Bouw en Brandstoffen is uw partner in de opslag en verwerking van grond, zand en afvalstoffen.

Het bedrijf beschikt over een depot van 11 hectare groot op industrieterrein Laura in Eygelshoven gepaard met een zeer uitgebreide milieuvergunning bestaande uit meer dan 160 verschillende euralcodes.

Hier zijn wij, naast de op en overslag van zand en grond, gespecialiseerd in het innemen en bewerken van reststromen uit de primaire productie tot herbruikbare materialen voor andere industrieën.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het innemen en bewerken van reststromen uit de aluminiumindustrie waarna ze kunnen worden hergebruikt als secundaire brandstof in koepelovens;
  • Het ontzorgen van ijzergieterijen.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief voor ijzergieterijen, waarvan de reststromen onder andere worden gerecycled tot secundair zand, granulaat, funderings- of afdichtingsmateriaal voor de wegenbouw, cementindustrie of het maken van betonblokken;

  • Het innemen en bewerken van vele andere afvalstoffen, waaronder asfalt, puin, hout en BSA;
  • Het bewerken en leveren van zand, grond, grind en andere bouwstofmaterialen ten behoeve van civieltechnische werken.

Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf en onze brede klantenkring, streven wij er dagelijks na om passende oplossingen te bieden voor zowel onze industriële als civieltechnische partners, maar ook gemeentes en particulieren.

Heeft u een vraag over het afvoeren, innemen, (tijdelijk) opslaan of juist leveren van materiaal en bent u benieuwd wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn? Neem dan contact met ons op.

De kracht van Vossenberg zit in jarenlange kennis en ervaring gecombineerd met een breed netwerk, een uitgebreide vergunning en toegewijde medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor in Brunssum en ons depot in Eygelshoven er alles aan doen om in de behoeften van onze klanten te voorzien en oplossingen te bieden.

© Vossenberg B.V. 2022

Design & Development by PixelPro’s