VOSSENBERG TRANSPORT

Vossenberg Transport staat aan de wieg van alle Vossenberg bedrijven en heeft zich tientallen jaren gericht op kippertransport en grondverzet.

Hoewel de rol van Vossenberg Transport meer is uitgegroeid tot een ondersteunende BV die er vooral voor zorgt dat we kunnen voorzien in onze eigen logistieke behoeften, beschikken we nog steeds over een uitgebreid wagen en machinepark en zorgt de veelzijdigheid van materieel ervoor dat we maatwerk kunnen leveren voor zowel bedrijven als particulieren.

Om deze veelzijdigheid extra te onderstrepen is het grootste deel van onze chauffeurs ADR gecertificeerd. Zij beschikken over een Europees erkend vakbekwaamheidsbewijs om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren binnen Europa.

De kracht van Vossenberg zit in jarenlange kennis en ervaring gecombineerd met een breed netwerk, een uitgebreide vergunning en toegewijde medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor in Brunssum en ons depot in Eygelshoven er alles aan doen om in de behoeften van onze klanten te voorzien en oplossingen te bieden.

© Vossenberg B.V. 2022

Design & Development by PixelPro’s